Eğitim Takvimi Liste

Eğitim Takvimi Liste
Başlık

İLERİ HACCP / HARM Eğitimi

Tarihi: 14 Şubat 2025  Saat: 09:00 - 17:00 

Eğitim Yeri: Online

Eğitimin Hedefi

Gıda/Ürün güvenliği, Güvenilir gıdayı / ambalajı tüketicilere sürekli sunabilmenin yolu; gıda/ürün güvenliğinin tüm aşamalarında (üretim, paketleme ve dağıtım gibi) aşamalarında etkili bir Gıda/Ürün Güvenliği Yönetim Sitemi uygulamaktan geçer.

Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’nin de temelini Risk Analizi oluşturur. Etkili bir risk analizi, HACCP / HARM  uygulamaları ile mümkündür. HACCP / HARM eğitimi; kuruluşlarında HACCP şartlarına göre risk analizi yapacak, uygulayacak ve geliştirecek olan sistemin aşamalarını katılımcılara kazandırmayı amaçlar.

Eğitimin Kapsamı

·       HACCP / HARM Sistemi’nin amacı

·       HACCP / HARM Sistemi’nin Adımları

·       HACCP / HARM ekibinin kurulması

·       Ön Gereksinim Programlarının oluşturulması

·       Ürünlerin tanımlanması

·       Amaçlanan kullanım şeklinin tanımlanması

·       Akış diyagramının oluşturulması

·       Akış diyagramının yerinde doğrulanması

·       Tehlike analizinin yapılması – PRENSİP 1

·       Kritik kontrol noktalarının belirlenmesi (CCP’ler) – PRENSİP 2

·       Kritik limitlerin oluşturulması – PRENSİP 3

·       CCP’leri izleme sisteminin oluşturulması – PRENSİP 4

·       Düzeltici faaliyetlerin belirlenmesi – PRENSİP 5

·       Doğrulama ve geçerli kılma prosedürlerinin oluşturulması – PRENSİP 6

·       Doküman ve kayıt kontrol yönteminin oluşturulması – PRENSİP 7

·       HACCP/HARM Sistemi’nin kurulmasında çalışma safhaları

·       Gıda / Ürün Güvenliği tehlikeleri

·      Tehlike analizi ve kritik kontrol noktalarının belirlenmesi

·       HACCP Planları hazırlanması

·       Dokümantasyonun oluşturulması, kayıtların kontrolü

·       Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış

Kimler Katılmalı

Gıda maddeleri üretiminden, Gıda/İlaç / Kozmetik ambalajlama, depolama ve taşımaya kadar bütün aşamalardaki firmaların kalite ve üretim çalışanları

Eğitim Süresi

1 gün

Açıklama

HACCP eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

BRC GS PM versiyon 7 / Ambalaj ve Ambalaj Malzemeleri İçin Global Standart 6’dan 7’ye Geçiş Güncelleme Eğitimi

BRC - PM versiyon 7

Ambalaj ve Ambalajlama Malzemeleri Global Standart Eğitimi

"vaka çalışmalarıyla desteklenmiş uygulamalı eğitim " 

Aşağıda, her bölüm için değişikliklerin özetini bulabilirsiniz. (Küçük farkları içermez.) Bu bölümler şunlardır:

  1. Üst Yönetimin Taahhüdü
  2. Tehlike Analizi ve Risk Değerlendirme
  3. Ürün Güvenliği ve Kalite Yönetimi
  4. Saha Standartları
  5. Ürün ve Proses Kontrolü
  6. Personel
  7. Ticari Ürünler İçin Gereklilikler (Opsiyonel)

Eğitim Tarihi 16.12.2024   Saat: 09:30-17:00

 

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

 

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

ONLINE BRC Ambalaj Versiyon 7 Eğitimi

BRC - PM versiyon 7

Ambalaj ve Ambalajlama Malzemeleri Global Standart Eğitimi

"vaka çalışmalarıyla desteklenmiş uygulamalı eğitim " 

 

Başlangıç Tarihi: 18.12.2024   Saat: 09:30-17:00

Bitiş Tarihi: 19.12.2024   Saat: 09:30-17:00

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

 

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

ONLINE Gıda Savunması ( Food Defence) Eğitimi

Gıda Savunması ( Food Defence) Eğitimi

"vaka çalışmalarıyla desteklenmiş uygulamalı eğitim " 

Tarihi: 23.12.2024   Saat: 09:00-17:00

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

FSSC 22000 V6 GGYS EK GEREKLİLİKLER EĞİTİMİ

FSSC 22000 V6 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi

 

Eğitim Tarihi: 24.12.2024        Saat: 09:00-17:00

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

 

Eğitim İçeriği:

  • Giriş

  • Genel

  • Kalite yönetim prensipleri

  • Süreç yaklaşımı / Risk temelli düşünce  (uygulama)

  • Standardın Kapsamı

  • Referanslar

  • Terimler ve tanımlar

  • Kuruluşun bağlamı  (uygulama)

  • Liderlik

  • Kalite Yönetim Sistemi için planlama

  • Destek  (uygulama)

  • Operasyon  (uygulama)

  • Performans değerlendirme  (uygulama)

  • İyileştirme

  • Grup çalışmaları

  • Kalite Yönetim Sistemi’nin diğer yönetim sistemleri ile etkileşimi

  • Kalite Yönetim Sistemi’nin kurulmasında ve uygulanmasında dikkat edilecek hususlar

  • Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış

...
Etkinlik Detayı

ONLINE KURUMSAL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK EĞİTİMİ

EĞİTİM KONULARI
  • Sürdürülebilirlik kavramının tanımı ve gelişimi,
  • İklim Değişikliği ve Küresel Isınma,
  • Kurumsal Sürdürülebilirliğe Giriş ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
  • AB Yeşil Mutabakatı ve Sektörel Etkileri,
  • Kurumsal Sürdürülebilirlik Raporlama Standartları
  • ve uygulama örnekleri “sektörel örnek çalışmalarla zenginleştirilmiş içerikle

EĞİTİMCİ

Neşe Güldaş

 

...
Etkinlik Detayı

ISO 22000 :2018 GGYS Eğitimi

ISO 22000:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

 

Başlangıç Tarihi: 26.12.2024        Saat: 09:30-17:00

Bitiş Tarihi: 27.12.2024              Saat: 09:30-17:00

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

 

...
Etkinlik Detayı

ONLINE Gıda Dolandırıcılığı / Taklit & Tağşiş ( Food Fraud) Eğitimi

Gıda Dolandırıcılığı / Taklit & Tağşiş ( Food Fraud) Eğitimi

"vaka çalışmalarıyla desteklenmiş uygulamalı eğitim " 

Tarihi: 06.01.2025   Saat: 09:00-17:00

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

ONLINE BRC Gıda Versiyon 9 Eğitimi

ONLINE BRC Gıda Versiyon 9

Gıda Güvenliği Global Standart Eğitimi
 

"9. Versiyonun Getirdiği Yeniliklerle Standarda 

Özgü Atölye Çalışmalarıyla Desteklenmiş Eğitim " 
 

Başlangıç Tarihi: 18.02.2025   Saat: 09:30 - 17:00 

Bitiş Tarihi:  19.02.2025 Saat: 09:30 - 17:00 

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

 

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standart Eğitimi

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

 

Başlangıç Tarihi: 11.03.2025        Saat: 09:30-17:00

Bitiş Tarihi: 12.03.2025              Saat: 09:30-17:00

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

 

Eğitim İçeriği:

  • Giriş

  • Genel

  • Kalite yönetim prensipleri

  • Süreç yaklaşımı / Risk temelli düşünce  (uygulama)

  • Standardın Kapsamı

  • Referanslar

  • Terimler ve tanımlar

  • Kuruluşun bağlamı  (uygulama)

  • Liderlik

  • Kalite Yönetim Sistemi için planlama

  • Destek  (uygulama)

  • Operasyon  (uygulama)

  • Performans değerlendirme  (uygulama)

  • İyileştirme

  • Grup çalışmaları

  • Kalite Yönetim Sistemi’nin diğer yönetim sistemleri ile etkileşimi

  • Kalite Yönetim Sistemi’nin kurulmasında ve uygulanmasında dikkat edilecek hususlar

  • Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış

...
Etkinlik Detayı

ONLINE ISO 19011 Kuruluş İçi Tetkikçi Eğitimi

ONLINE ISO 19011 Kuruluş İçi İç Tetkikçi Eğitimi


"vaka çalışmalarıyla desteklenmiş uygulamalı eğitim " 

Başlangıç Tarihi: 24.02.2025   Saat: 09:30-17:00

Bitiş Tarihi: 25.02.2025   Saat: 09:30-17:00

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

Bu eğitim öncesi BRC Ambalaj / Gıda / Broker / CP standartlarından birine katılmış olma zorunluluğu vardır.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Sınav da online yapılacaktır.

Sınavdan 70 ve üzeri alanlara Başarı Sertifikası, 70 'nin altında kalan katılımcılara Katılım Sertifikası verilecektir.

2 defa sınav hakkı mevcuttur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

IFS eğitimi

ONLINE IFS Gıda Versiyon 8

Uluslararası Gıda Güvenliği Global Standart Eğitimi
 

"8. Versiyonun Getirdiği Yeniliklerle Standarda 

Özgü Atölye Çalışmalarıyla Desteklenmiş Eğitim " 
 

Başlangıç Tarihi: 11 Eylül 2024   Saat: 09:00 - 17:30 

Bitiş Tarihi: 12 Eylül 2024  Saat: 09:30 - 17:30 

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

 

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...

...
Etkinlik Detayı

ONLINE BRC CP / Versiyon 4

ONLINE BRC CP / Versiyon 4

Tüketici Ürünleri için Global Standart Eğitimi
 

"Atölye Çalışmalarıyla Desteklenmiş Eğitim " 

 

Başlangıç Tarihi: 03.07.2020   Saat: 09:00 - 17:30

Bitiş Tarihi: 04.07.2020   Saat: 09:00 - 17:30 

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

 

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı